Nationaal Verkeersveiligheidscongres

De jury van de Nationale Verkeersveiligheidsprijs heeft vele mooie inzendingen ontvangen waarop u nu kunt stemmen. De winnaar wordt gekozen tijdens het Nationaal Verkeersveiligheidscongres op 16 april.

Van woensdag 11 maart tot 2 april kunt u uit de geselecteerde inzendingen uw drie favorieten nomineren in drie verschillende categorieën: ‘risico’s in beeld’, ‘maatregelen’ en ‘samenwerking’. U ziet de drie categorieën op deze pagina rechts in beeld. Uw stem bepaalt wie van deze genomineerden op het Nationaal Verkeersveiligheidscongres hun initiatief mogen toelichten. Daar wordt op 16 april tijdens het NVVC uit de laatste drie genomineerden de winnaar gekozen van de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2020.

De prijs zelf
De winnaar krijgt publiciteit over het eigen project/initiatief in de vorm van een artikel in Verkeerskunde en aandacht via de media van de organiserende partijen en het Kennisnetwerk SPV. Daarnaast ontvangt de winnaar een kunstwerk.

Initiatief
Deze prijs is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, SWOV, Veilig Verkeer Nederland en de ANWB. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt op het Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC). Omdat het Strategisch Plan Verkeersveiligheid dit NVVC centraal staat heeft de congresorganisatie het Kennisnetwerk SPV gevraagd deze editie van de Nationale Verkeersveiligheidsprijs te organiseren.

Winnaar van de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2018 was: Een mobiel achter het stuur van Frank Frijns (Stichting Yannick).

© Copyright 2022 Kennisnetwerk verkeersveiligheid - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden
Scroll naar boven