Webinar: Leren in Verkeersveiligheid

Webinar: Leren in Verkeersveiligheid

Organisator: Kennisnetwerk SPV
Taal: Nederlands
Datum: 19-10-2020, 15:00 - 16:30
 
Wil je als verkeersveiligheidsprofessional bij een overheid of adviesbureau meepraten over het opleidingsaanbod verkeersveiligheid en de leerbehoefte die je ziet? Neem dan deel aan het webinar ‘Leren in verkeersveiligheid’ op 19 oktober van 15.00 tot 16.30 uur.

Tijdens het webinar komen overheden en aanbieders van diverse cursussen en opleidingen op het gebied van verkeersveiligheid digitaal bij elkaar om de inhoud van de cursussen en opleidingen met elkaar te bespreken en met elkaar te kijken waar nog behoeftes liggen voor doorontwikkeling, samenwerking of nieuw aanbod.

Charlotte Bax van de SWOV zal vertellen over haar onderzoek naar de kennisbehoefte onder gemeenten en welk type kennis nodig is. Dit webinar zal input zijn voor de aanbevelingen in dit onderzoek. Verder neemt Marieke Aarsen van de afdeling educatie binnen CROW ons mee in de trends die zij ziet op het gebied van educatie bij mobiliteitsprofessionals.

Heb je belangstelling om hierover mee te praten? Meld je dan hieronder aan voor deze ZOOM-bijeenkomst, er is plek voor maximaal 30 mensen.

Programma
15:00   Inleiding en speeddate
15:10   Kennis gemeente-ambtenaren over verkeersveiligheid, Charlotte Bax, SWOV
15:30   Trends in leren bij professionals, Marieke Aarsen, CROW
15:45   In groepjes uit elkaar met deelvragen 
16:05   Plenaire discussie
16:25   Conclusies en afsluiting

Aanmelden

U kunt zich niet meer registreren voor deze bijeenkomst.

© Copyright 2022 Kennisnetwerk verkeersveiligheid - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden
Scroll naar boven