Workshop SPI-monitor op het Nationaal Verkeersveiligheidscongres

Het Kennisnetwerk SPV neemt op 11 april deel aan Nationaal Verkeerveiligheidscongres (NVVC) in Zwolle met een workshop over de SPI-monitor, samen met de Taskforce Verkeersveiligheidsdata en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. In de stand van het Kennisnetwerk kun je zelf de SPI-monitor uitproberen.


In de workshop horen de deelnemers allereerst van Paul Schepers van de Taskforce Verkeersveiligheidsdata welke data beschikbaar zijn voor het risicogestuurde werken aan verkeersveiligheid en wat er de komende tijd nog in de pijplijn zit. Vervolgens laat Charlotte Bax van het Kennisnetwerk SPV zien hoe de SPI-monitor kan helpen die data eenvoudig op een kaart te ontsluiten. 
 
Tot slot vertellen Elke Helmus en Jan-Kees van Elderen van MRDH hoe de metropoolregio verkeersveiligheidsdata en instrumenten gebruikt in analyses en beleid om de eigen gemeenten te helpen bij het uitvoeren van verkeersveiligheidsbeleid. Bezoekers kunnen hierna op laptops zelf aan de slag om de SPI-monitor uit te proberen. Ze krijgen daar desgewenst hulp bij en kunnen vragen stellen. De workshop is bedoeld voor gemeenten, provincies, adviesbureaus en kennisinstituten.

Stand

Tijdens het congres zullen in de stand van het Kennisnetwerk SPV de hele dag een vijftal laptops beschikbaar zijn waarop je de SPI-monitor zelf kunt bekijken en bedienen, onder begeleiding van het Kennisnetwerk. Je bent uiteraard ook van harte welkom voor een praatje!

Voor het congres hebben zich al 430 mensen ingeschreven, waaronder medewerkers van alle provincies en van een dertigtal gemeenten. 
 
Meld je hier aan voor het congres en bekijk het programma.

Terug naar 'Bijeenkomsten'
Submenu openen

Workshop SPI-monitor op het Nationaal Verkeersveiligheidscongres

© Copyright 2024 Kennisnetwerk verkeersveiligheid - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden
Scroll naar boven