Workshop SPI-monitor op het Nationaal Verkeersveiligheidscongres

Het Kennisnetwerk SPV neemt op 11 april deel aan Nationaal Verkeerveiligheidscongres (NVVC) in Zwolle met een workshop over de SPI-monitor, samen met de Taskforce Verkeersveiligheidsdata en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.


In de workshop horen de deelnemers allereerst van Paul Schepers van de Taskforce Verkeersveiligheidsdata welke data beschikbaar zijn voor het risicogestuurde werken aan verkeersveiligheid en wat er de komende tijd nog in de pijplijn zit. Vervolgens laat Charlotte Bax van het Kennisnetwerk SPV zien hoe de SPI-monitor kan helpen die data eenvoudig op een kaart te ontsluiten. 
 
Tot slot vertellen Elke Helmus en Jan-Kees van Elderen van MRDH hoe de metropoolregio verkeersveiligheidsdata en instrumenten gebruikt in analyses en beleid om de eigen gemeenten te helpen bij het uitvoeren van verkeersveiligheidsbeleid. Bezoekers kunnen hierna op laptops zelf aan de slag om de SPI-monitor uit te proberen. Ze krijgen daar desgewenst hulp bij en kunnen vragen stellen.

De workshop is bedoeld voor gemeenten, provincies, adviesbureaus en kennisinstituten. Tijdens het congres zullen de hele dag een vijftal laptops beschikbaar zijn bij (sta)tafels, zodat bezoekers de SPI-monitor zelf kunnen bekijken en bedienen. Minimaal één begeleider zal daarbij aanwezig zijn.
 
Meld je hier alvast aan voor het congres. Het programma is begin februari beschikbaar.

Terug naar 'Bijeenkomsten'
Submenu openen

Workshop SPI-monitor op het Nationaal Verkeersveiligheidscongres

© Copyright 2024 Kennisnetwerk verkeersveiligheid - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden
Scroll naar boven