Regeling tweede tranche Investeringsimpuls in concept beschikbaar

De concept-regeling voor het aanvragen van subsidie in het kader van de tweede tranche Investeringsimpuls Verkeersveiligheid is beschikbaar. Decentrale overheden kunnen hun aanvragen naar verwachting indienen tussen 1 juli en 1 oktober 2022.


Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft het concept van de 'Regeling stimulering verkeersveiligheidsmaatregelen 2022-2023' vorige week naar de Tweede Kamer gestuurd in het kader van de voorhangprocedure.
 
De concept-regeling staat op deze pagina van de website investeringsimpulsspv.nl. Op de site is (binnenkort) ook nadere informatie te vinden over de Investeringsimpuls, antwoorden op veelgestelde vragen, het aanvraagformulier voor de tweede tranche en de resultaten van de eerste tranche in de jaren 2020-2021.
 
Het Rijk heeft voor de komende tien jaar 500 miljoen euro beschikbaar in de vorm van cofinanciering om een impuls te geven aan het verbeteren van de verkeersveiligheid van provinciale, gemeentelijke en waterschapswegen. Het geld wordt in verschillende tranches uitgegeven.

Terug naar '2022'
Submenu openen

Regeling tweede tranche Investeringsimpuls in concept beschikbaar

© Copyright 2024 Kennisnetwerk verkeersveiligheid - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden
Scroll naar boven