Het Kennisnetwerk SPV gaat weer op pad, dus nodig ons uit!

Evenals vorig jaar schuift het Kennisnetwerk SPV in 2024 weer graag aan bij gemeentelijke, regionale en provinciale overleggen over verkeersveiligheid om te praten over de risicogestuurde aanpak. Wij komen bij voorkeur langs bij regio's of samenwerkingsverbanden tussen gemeenten.


Tijdens het overleg zal het Kennisnetwerk SPV het accent leggen op de risicogestuurde aanpak, het gebruik van het Stappenplan voor het opstellen van een risicoanalyse en/of uitvoeringsprogramma en het toepassen van tools zoals de landelijke monitor voor risico-indicatoren, de SPI-monitor. De gebruikerservaringen die het Kennisnetwerk daarbij opdoet, zetten we in om de ondersteuning te verbeteren.
 
Heb je in de komende maanden een lokaal, regionaal of provinciaal verkeersveiligheidsoverleg waar het Kennisnetwerp SPV bij aan kan sluiten? Laat het ons weten door een mail te sturen naar Tom Seising, programmamanager van het Kennisnetwerk SPV, via info@kennisnetwerkspv.nl. Liefst voorzien van concrete inhoud, datum en locatie van het overleg. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op over de mogelijkheden en invulling.

Terug naar '2024'
Submenu openen

Het Kennisnetwerk SPV gaat weer op pad, dus nodig ons uit!

© Copyright 2024 Kennisnetwerk verkeersveiligheid - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden
Scroll naar boven