Inspiratie voor het maken van risicoanalyse of uitvoeringsprogramma

Heb je inspiratie nodig om een risicoanalyse te maken? Bekijk dan goede voorbeelden van gemeenten en provincies die de afgelopen jaren hun beleidsplannen, risicoanalyses en uitvoeringsprogramma's met het Kennisnetwerk SPV hebben gedeeld.


Als leidraad bij het maken van een risicoanalyse en een uitvoeringsprogramma heeft het Kennisnetwerk SPV het Stappenplan: van risicoanalyse tot uitvoeringsprogramma opgesteld. Bij elke stap laten we een passend voorbeeld zien op de pagina Inspiratie. Zo presenteren we bij stap 1a (Hoe veilig zijn jouw wegen ingericht?) de Analyse verkeersveiligheid van de gemeente Beverwijk. En bij vraag 1b (Hoe veilig is je fietsinfrastructuur ingericht?) noemen we het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030 van de Zeeuwse Uitvoeringsagenda.
 
Niet voor alle stappen hebben we al een goed voorbeeld gevonden. Dat geldt bijvoorbeeld voor stap 1c: Hoe veilig zijn jouw kruispunten ingericht? Ook voor voor stap 4 (Hoe veilig is het wagenpark bij jou in de buurt?) en stap 5 (Wat is de responstijd van ambulances bij spoedritten?) zijn nog geen documenten beschikbaar. Heb jij wel een goed voorbeeld in huis? Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@kennisnetwerkspv.nl.

Terug naar '2024'
Submenu openen

Inspiratie voor het maken van risicoanalyse of uitvoeringsprogramma

© Copyright 2024 Kennisnetwerk verkeersveiligheid - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden
Scroll naar boven