Ministerie geeft in twee webinars uitleg over investeringsimpuls SPV

Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat geeft in twee webinars antwoord op vragen over de investeringsimpuls SPV. Op 22 juni in een interactieve vraag-antwoordsessie en op 29 juni een webinar over de aanvraagprocedure.


De investeringsimpuls SPV is een subsidieregeling van het Rijk waarmee vervoerregio’s, gemeenten, waterschappen en provincies 50 procent cofinanciering kunnen ontvangen voor het verkeersveiliger maken van hun weginfrastructuur. Het Rijk stelt daarvoor in 2020 en 2021 in totaal 100 miljoen euro beschikbaar. Tot 2030 gaat het in totaal om 500 miljoen euro. Van 1 juli tot 1 september 2020 kunnen organisaties hun aanvraag indienen.
 
Tijdens het eerste webinar op 22 juni wordt kort uitleg gegeven over de subsidieregeling: hoe is ze tot stand gekomen, hoe kom je in aanmerking en welke voorwaarden gelden er. Daarna is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.
 
Op 23 juni wordt de aanvraagwebsite www.investeringsimpulsSPV.nl gelanceerd en kunnen belanghebbenden het aanvraagformulier alvast downloaden en inzien. Tijdens het tweede webinar op 29 juni kunnen ze daarover vragen stellen.

Terug naar 'Nieuws'
Submenu openen

Ministerie geeft in twee webinars uitleg over investeringsimpuls SPV

© Copyright 2021 Kennisnetwerk verkeersveiligheid - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden
Scroll naar boven