Symposium Verkeersveiligheidsdata, 15 februari 2024

Symposium Verkeersveiligheidsdata, 15 februari 2024

Organisator: Nationaal Toegangspunt Mobiliteitsdata, de Taskforce Verkeersveiligheidsdata en het Kennisnetwerk SPV
Datum: 15-2-2024, 11:45 - 16:00
Locatie: Provinciehuis Utrecht
Ben je geïnteresseerd in verkeersveiligheidsdata? Kom dan op 15 februari 2024 naar het provinciehuis van Utrecht voor het symposium van het Nationaal Toegangspunt Mobiliteitsdata, de Taskforce Verkeersveiligheidsdata en het Kennisnetwerk SPV.

Tijdens de bijeenkomst laten we zien hoever we zijn met de ontwikkeling van de nationale datahuishouding verkeersveiligheidsdata, als vervolg op het webinar van 4 april 2023. Ook kijken we naar de toekomst. We bespreken met elkaar wat nodig is om de datahuishouding levend te houden, zowel inhoudelijk als organisatorisch.
 
De datahuishouding komt voort uit het Strategisch Plan Verkeersveiligheid en ondersteunt primair het risicogestuurd verkeersveiligheidsbeleid, maar we kijken vanuit een breder perspectief naar verkeersveiligheidsdata.
 
Je bent welkom vanaf 11.45 uur voor een lunch. Het programma start om 12.20 uur en we eindigen met een borrel rond 16.00 uur. Zodra de invulling van het programma is afgerond, laten we dit weten via deze website. Schrijf je hier alvast in!

Aanmelden

Terug naar 'Bijeenkomsten'
Submenu openen

Symposium Verkeersveiligheidsdata, 15 februari 2024

┬ę Copyright 2023 Kennisnetwerk verkeersveiligheid - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden
Scroll naar boven